Kategorijos
Mokiniams Mokytojams Pasiekimai Tėvams

2018/2019 mokslo metų mokinių ir mokytojų pasiekimai

  • Žurnalas „Reitingai”pristatatė naujausius mokyklų pasiekimus pagal mokinių mokymosi rezultatus. Didžiuojamės mokinių pasiekimais konkursuose! Tarp pradinių mokyklų aukščiausiais pasiekimais ugdant gabius mokinius išsiskiria Vilniaus Filaretų pradinė mokykla!
  • Džiaugiamės 3-4 klasių mokinių pasiekimais Vilniaus miesto diktanto konkurse „Mažųjų diktantas”. Sveikiname Joną (3c klasė) ir jo mokytoją Nijolę Malinauskienę užėmus III vietą ir Aistę (4c klasė) bei mokytoją Jurgitą Blažienę.
  • Mokytoja Jurgita Blažienė Inovatyviausių pradinio ugdymo mokytojų tarpe! Sveikiname ir  sakome AČIŪ „kuriantiems ateitį“ – Mokytojams!
  • Lapkričio 14 d. 3 klasių mokinių mokyklos komanda  dalyvavo Vilniaus miesto 3 klasių mokinių sporto varžybose „Esu taiklus!”, kurios vyko Vilniaus Emilijos Pliaterytės progimnazijoje. Savo taiklumu  aplenkėmė 9 komandas ir laimėjome I vietą! Sveikiname!
  • Džiaugiamės galėdami prisijungti prie Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos kartu su Ugdymo plėtotės centru inicijuoto projekto „Informatika pradiniame ugdyme“ bendruomenės.  90 atrinktų mokyklų kartu su projekto komanda ir mokslininkų grupe kurs ir išbandys informatikos mokomąją medžiagą, dalyvaus projekto veiklose ir mokymuose, dalysis gerąja patirtimi su savo ir kitų mokyklų mokytojais.
  • Džiaugiamės, kad įveikę sudėtingą atranką patekome tarp 16 Lietuvos mokyklų, pakviestų prisijungti prie projekto „Renkuosi mokyti – mokyklų kaitai”.  Projekto tikslas – sutelkti Lietuvos mokyklas bendram darbui, kad kiekvienas mokinys patirtų mokymosi sėkmę ir būtų savo mokyklos bei šalies kūrėjas.
  • Sveikiname Joną Mangirdą Norkūną (3c kl.) užėmusį I vietą Vilniaus miesto 3 – 4 klasių mokinių pasaulio pažinimo olimpiadoje  (mokytoja Nijolė Malinauskienė). Taip pat dėkojame Juliui Judin (4c kl.) ir džiaugiamės pasiektais rezultatais (mokytoja Jurgita Blažienė).
  • Balandžio 9d. vyko Vilniaus miesto anglų kalbos olimpiada, kurioje Filaretų pradinei mokyklai atstovavo 3kl. mokinė Rugilė Černiūtė ir 4kl. mokinys Ignas Švarlys(mokytoja Jolanta Turlienė).